ARVONNAN SÄÄNNÖT

Arvontaan osallistuakseen tulee tykätä Arkade Bar -Facebook-sivusta sekä kommentoida julkaisuun, kenen kanssa jakaisi palkinnon. Palkintona on kuukauden pelijäsenyys Arkadeen, jonka voittaja saa sekä itselleen että ystävälleen. Pelijäsenyys oikeuttaa rajattomaan peliaikaan kaikkiin Arkaden peleihin.

 

Palkintoja jaetaan yhteensä kolmelle voittajalle, jotka arvotaan kaikkien osallistujien joukosta. Osallistumisaika arvontaan on 11.12.–31.12.19. Torstaina 02.01.2020 arvotaan osallistujista kolme onnekasta, jotka saavat palkinnon. Voittajille ilmoitetaan asiasta Facebookin yksityisviestillä. Palkinto on lunastettavissa Arkade Barista 31.03.2020 mennessä.

 

Arvonta ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin tai Instagramiin. Osallistujat vapauttavat Facebookin kaikesta vastuusta arvontaan liittyen. Annettuja nimiä ja yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä suoramarkkinointiin. Järjestäjällä on oikeus valita uusi voittaja, mikäli henkilöön ei saada yhteyttä. Järjestäjä ei vastaa palkinnon vastaanottamisen esteistä ja pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. Arvontaan osallistuakseen tulle olla 15 vuotta täyttänyt. Arvonnan järjestäjä Arkade Nights Oy